Afbeelding
Foto:pr

Bijzondere theatervoorstelling van STET in Den Haag: Me & Mr. Jansen

zaterdag 4 mei 2024 21:00

Me & Mr. Jansen: Een meeslepende vertelling over schuld en vergeving

Op zaterdag 4 mei beleeft u Me & Mr. Jansen in Theater Aan het Spui. Deze solo-verhalenshow neemt u mee op een reis door de tijd en confronteert u met vragen over schuld, vergeving en identiteit.

De voorstelling begint met een zwart-witfoto van een razzia in 1943. De verteller herkent zijn eigen woning in het beeld en raakt gefascineerd door het verhaal achter de foto. Hij gaat op zoek naar antwoorden en ontmoet de geest van meneer Jansen, de kapper die vroeger in het gebouw woonde.

Me & Mr. Jansen is een theatrale verkenning van het verleden en de impact op ons heden. Het stuk nodigt u uit om te reflecteren op uw eigen rol in de geschiedenis en om na te denken over concepten als goed en fout.

  • Waneer: Zaterdag 4 mei 
  • Tijd: 18.00 uur (vóór de voorstelling): workshop rooted storytelling
  • Tijd: 21.00 uur: theatervoorstelling Me & Mr. Jansen 
  • Waar: Theater Aan het Spui, Den Haag

Meer informatie en tickets:

Voor meer informatie over de voorstellingen en om tickets te bestellen, kunt u terecht op de website van The English Theatre: https://www.theenglishtheatre.nl/productions/.

Toegankelijkheid:

Beide theaters zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Korzo Theater beschikt over een lift en aangepaste zitplaatsen. In Theater Aan het Spui is er een aangepaste stoel voor rolstoelgebruikers, een aangepast toilet en parkeergelegenheid met gereserveerde plaatsen voor mindervaliden.

Mis deze unieke theatervoorstellingen niet en laat u meeslepen door verhalen die raken en inspireren!