Afbeelding
Foto:

Popcore All Sounds - Summer Ameezing Party

zaterdag 25 mei 2024 20:00

Het begon allemaal in november 1998; 14 leden en een gettoblaster in het clubgebouw van muziekvereniging Laurentius. Een half jaar later hadden we al ons eerste optreden in Voorburg.

Toen begon het koor al te groeien met nieuwe leden. In september 1999 mochten we 20 minuten op treden tijdens het muziekweekend voor Voorschoten. De eerste volgende repetitie kwamen er 20 nieuwe leden bij! Het ging hard met het ledenaantal. Ons muzikale brein Han Lovink maakte speciaal voor ons koor muziekbanden – arrangeerde ook alle nummers voor de 6 zangroepen. We bleven groeien tot een groep van 110 leden en met 50 leden op de wachtlijst. Nu 25 jaar later, diversen jubileum feestje en ca 165 optredens verder bestaat Popcore All Sounds nog steeds uit meer dan 80 enthousiaste leden. We gaan ons 25 jarig jubileum geheel in zomersfeer vieren op 25 mei 2024 in het Kruispunt in Voorschoten.

Met medewerking van Trio Parrot en de Dixie Dames. Dirigent: Han Lovink Dirigent-songcoach: Freek Elbers. Tickets zijn te bestellen op www.popcoreallsounds.nl