Afbeelding
Foto: Miles Delfos

Artvark & Leo van Oostrom presenteren “DE SAXOFOON”

zaterdag 11 mei 2024 20:00 tot 23:00

Een muzikale ontdekkingsreis met unieke saxofoons en nieuwe composities

Op donderdag 11 mei neemt ArtVark Saxophone Quartet je mee op een muzikale reis door de wereld van de saxofoon. Samen met saxofonist Leo van Oostrom, die een ongeëvenaarde collectie saxofoons bezit, presenteren ze een avond vol nieuwe composities, arrangementen en unieke klanken.

Een samenwerking van virtuozen

ArtVark staat bekend om hun virtuositeit en hun voortdurende zoektocht naar nieuwe muzikale vormen. In deze samenwerking met Leo van Oostrom komen deze eigenschappen optimaal tot hun recht. Van Oostrom’s uitgebreide kennis van de saxofoon en zijn unieke collectie instrumenten vormen de basis voor een avond vol verrassingen.

Nieuwe muziek en unieke instrumenten

Tijdens het concert hoor je gloednieuwe composities en arrangementen voor verschillende saxofoons, waaronder de schuifsaxofoon en originele Adolphe Sax-saxofoons. ArtVark laat alle facetten van de saxofoon horen en verkent de grenzen van het instrument.

Een avond voor avontuurlijke muziekliefhebbers

Ben je een avontuurlijke muziekliefhebber die houdt van nieuwe klanken en verrassende muzikale ideeën? Dan mag je dit concert niet missen! “DE SAXOFOON” is een unieke beleving voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van dit veelzijdige instrument.

Praktische informatie: